meeea

Sömnproblem!

Kategori: Allmänt

Jag hade tänkt träna imorse före det blir jobb men försåv mig lite och nu måste jag snart börja ställa mig för jobb.
 
Men det jag nu undrar att om nån har nått bra tips på hur man får sömn fortare på kvällen? Försöker med att stiga upp tidigare men ändå får jag först sömn runt 1 på natten. Suger! Hur får ni er tidiga nattsömn? Vil ju heller inte börja ta sömntabletter för att få sömn, har aldrig testat heller och vill helst int göra det heller. Ge tips nu!
 
 

Lite allt i ett

Kategori: Allmänt

Har funderat, det är faktist lite svårt att blogga på två bloggar men nej jag vill inte och tänker inte sätta ner denna blogg för det. Om ni vill följa med min träning ska ni gå in på Min och Fridas blogg --> www.jeussaregetsfit.blogg.se (kom ihåg att ta bloggnamnet med en nypa salt)
 
Min vardag och allt annat får stanna kvar här som den nu gjort så det betyder att denna blogg kommer vara tråkig, haha. Nää men jag ska försöka komma på nått roligt/intressant att berätta nu som då.
 
Som tillexempel, nu är lägenheten fixad! :) flyttar i slutet av augusti så måste nästan börja packa snart! Im so excited! Många plus i kanten är ju att jag får ta mina hundar dit! I denna lägenhet som vi bor i nu får man inte ha husdjur och det suger. Ska bli så roligt att få börja inreda och göra det snyggt ;)
 
 
 

Today

Kategori: Allmänt

Tjena! träningen påbörjat som bestod av cardio and abs today. Har också varit och kollat på en lägenhet. En 2a på cirkus 40kvm med stor inglasad balkong, såg helt bra och ut och tror nog att jag skulle trivas + att man får ha husdjur där! Jeeij!
Annars så bilderna jag lovade får ni se först imorgon, ifall jag vågar sätta hit nån av dem ofc. Nu ska jag göra kvällsmål och sen sova. Ledig imorgon ännu ^^