meeea

Kaos

Kategori: Allmänt

Fjuuuu, det är som ett bombnedslag här i lägenheten nu. Flyttlådor här och där och andra grejor här och där. Men, imorgon flyttar jag mina saker till nya lägenheten! Sen ska den gamla städas också. Som tur har vi det mesta redan städat. Bara vardagsrummet kvar typ? Och några hyllor och så. Det blir no bra (hoppas jag)! Så har också min nya såffa kommit till sotka så den ska jag hämta med broshan! Hoppas att flyttningen går bra iaf.
 
 
Sådär trött är jag som på bilden nu, om inte tröttare..

Mår bättre nu!

Kategori: Allmänt

Altså vet inte vad jag gjorde igår men mår mycket bättre idag! Jag vilade inte alls, det blev för tråkigt. Packade och skruvade lös sängen så inatt har jag sovit på sängmadrassen i vårt vardagsrum + att jag dammsugade och tvättade gålvet och fönstret i mitt rum. Några små hostattacker kan komma lite nu som då men annars har jag typ ingen snuva alls mera, Great!
 
Imorgon har jag jobb från 15-11:30!! Huhh, kulturnatte i stan once again. Före det ska jag på gym och kanske packa lite. Blir förstås att försöka ta det lite lungnare på gymmet men får se hur det går med det. nu ska jag äta!
 
Min sovhörna just nu!

Damn you förskylning!

Kategori: Allmänt

Jahapp då va man sjuk igen. FAN! Fattar inte hur jag blir så lätt sjuk? Blir att göra sig frisk för måste och jag vill till jobbet imorgon. Har ni några superduper tips på hur man blir frisk snabbt? Dagens planer blir att försöka ta det lugnt och samla ihop mina krafter igen tills imorgon. Hoppas ni andra mår bra!
 
oldie.