meeea

Skinnjackan

Kategori: Allmänt

Jess, äntligen har vi börjat jobba med våra skinnjackor i skolan igen! De e ju typ 3 månader sen vi höll på med dom sist? Lite fick man ju tänka efter att vad man höll på med, hehe. Kom också på en brilliant ideé vad jag ska laga för dekoration på ryggen på jackan. Kom på att jag har där hemma ett tygmärke som e ganska stort som man ska ha på ryggen av en jacka och den ser ut såhär:


Som sakt Metallica är ju en av mina favoriter! Så får hoppas på att detta märke ser bra ut på jackan! Kommer troligen att göra den så att man kan ta bort tygmärket om man vill. Kan säga att jag kommer att ha ganska mycket olika dekorationer på jackan, tygmärket, niitar och kedjor! Hoppas att den blir nice!

Julstjärnor / Feber?!

Kategori: Allmänt

Hade precis Jasse här på besök och vi har ätit så gooda julstjärnor som jag nyss lagat ;) nammnamm! Har också julpynttat här i lägenheten men mera ska det bli! Hade inte så mycket att pyntta med.

Skulle också behöva träna ikväll men känns precis som jag skulle ha fått feber.. IGEN?! faan också om jag fått.. nå, ska ta och testa här nu och hoppas på att jag inte har feber för om så blir jag arg!

Trött

Kategori: Allmänt

E så trött så jag tänker gå och sova snart. Ska bara se lite på Indiana Jones filmen som kommer på tv först! :) Imorron har jag skoldag från halv 10 - 3 och efteråt ska jag julpyntta i min lägenhet! ;)

Nattinatti på er!Bjuder på en bild av våra Juliga hundar, Julia & Essi ♥