meeea

Nyårsfirandet börjar!

Kategori: Allmänt

Vad gör vi, NU kör vi!

Kom nyss till J:stad till Ericas, blev inte J:stad hela dagen lång ändå. Nu börjar vi allafall vårt nyårsfirande. Senare ska vi till Jennys och sen till Melody och shake some ass.

Ha en superduper bra nyårsafton allihop!

Gott nytt år!

Fredag kväll

Kategori: Allmänt

Ojjojj vad klockan är mycket redan.. ska packa min väska ännu, tvätta mina hårförlängningar och annars skulle jag vilja va i säng redan. Nåja, måste va trött imorgon. Ska va i J:stad heeeeela dagen imorron. Efter jobbet kommer jag att gå till Ericas och vara där hela resten av dagen och kvällen. Blir utgång på kvällen med henne och Yasmine och vi ska ha kul! Så det blir en nyår vid Melody för mig i år! Hoppas den blir bra som förra helgen! :) men nu måste jag packa ner mina grejjs!! Bloggar mer sen ifall jag orkar! JOO, måste visa en otroligt god drink sen också! elr flaska, vad man nu ska kalla det som jag köpte idag från Alko!

11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.

Kategori: Allmänt

Ojjdå, ja brukar inte fundera så mycket på det. Dagarna kommer som dom kommer men åtm så hoppas jag att jag är fastanställd på ett jobb jag trivs, bor i en egen lägenhet och har en egen hund som jag får skämma bort. Och nu tänker jag inte så jätte långt i framtiden. :)