meeea

Huvudvärk

Kategori: Allmänt

ååh, har huvudvärk.. igen! Har haft det nu i 3 dagar! Så orkar inte skriva någåt just nuu... bara det att jag vill shoppa och att morgondagen ska komma!

Kalle Anka

Kategori: Allmänt

Har zumbat så svetten rann! Sköön feeling efteråt. Nu har jag kollat runt lite på nätet så nu tänker jag trycka av denna dator och läsa några sidor Kalle Anka tills jag somnar! Kalle Anka är bara för braa! Har nästan läst hela pocketen snart, buuhuuu! Måste köpa en ny sen, hihi.

Imorgon måste jag hem-hem en varv (ifall Emma eller Frida läser detta så kan jag ringa er när jag e där) men kommer nog tillbax till Jeppis på kvällen så då blir det kanske en promenad med Netti och hennes hund! Men nu e klockan allt för mycket! Nattinatti!

♥SNART E DE FREDAG!!♥

Ååhh

Kategori: Allmänt

Var och hälsade på hos Nettis ikväll för hon har nämligen också köpt en hund! Han va så himmla sööt! Och den hunden var inte dyr heller, bara 100€!! Funderar stort på om jag själv ska ta en sån hund för Netti sa att dom hade ännu 2 tjejvalpar kvar varifrån hon tog sin. Tror inte att mamma skulle gilla om jag tog en hund men det e ju inte hennes hund och jag får ju göra som jag vill för jag e ju som sakt 18 år! hehe. ååååååhhh, fattar inte hur jag kan ha en sån här hundfeber nu! :D Men tror endå inte att jag kommer köpa nån hund ännu.. och jag har ju mina egna chihuaor där hemma, men hmmm... MITTIALLT!