meeea

Gästbloggaar ;)

Kategori: Allmänt

Sitter i Mias rum och väntar att hon ska äta klart! Som ni alla vet så är det ju vappen idag, och jag har ingen aning vad jag och älskling ska göra än? Och när jag kom hem från internatet i fredags tänkte jag inte alls på att det är vappen idag, så jag tog inte med mig några "finare" kläder (smartass me), så jag kom hit för att hitta nånting att låna av henne ;) Nåja, ska snart hem för J kommer från arbetet, lite tidigare ikväll blir det grillning hos Sääändells och sen får vi se vart kvällen leder! Nu får det vara nog med bokstäver, Ciao!
P.S, JÄÄÄVLAR vad deras hundar skäller!!!
/Frida

Söndag

Kategori: Allmänt

Trööött. Blir riktigt strax sovdags för mig. Har latat mig exakt hela dagen, dåligt har jag också mått!! Gårkvällen var kul (det jag minns), iaf i början då jag satt med Emma i pappas ministuga och spelade hårt musik och hade feelis. Sen åkte vi till J:stad med Jokki och senare blev det melody för min del. Har massor av minnesluckor från kvällen, blev en aning för mycket, heh wuups. Imorgon blir det Jeppis igen med Emma. Ska på hemmafest till en väns och fira vappen där. Hoppas på en bra kväll iaf och jag ska vara försiktigare med alkoholen denna gång haha!! Nu tänker jag sova, godnatt! :)


måste börja träna igen!!

Mornin!

Kategori: Allmänt

Finare väder idag! Satt nyss ute i solen och drack kaffe och hade med mig miniläppäri som jag spelade musik på, häärligt! Har ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske städa bilen? det skulle va bra! Den e full med skräp och grus. Eller ta en piknik med Emma!? nåjaa men nu ska jag aktivera mig lite! :)