meeea

Sick and tired

Kategori: Allmänt

Har jätte ont i halsen och e ganska trött. Ska pröva mäta min temperatur och se om jag har feber också. Hoppas inte.. har jobb imorgon från 9:45 - 14:00 och efter det hade jag tänkt köra till Kokkola för att shoppa lite nytt till garderoben.

Blev ett ganska kort inlägg här nu och hinner knappast blogga mera idag. Ska åka till älsklings snart så men före det blir det Emmas en stund. :)

natt

Kategori: Allmänt

Ojjj hann inte blogga före idag och nu e klockan redan kvart över 2. Fick en kommentar att jag skulle sätta upp bilder på alla mina stövlar och klackar. Tyvärr har jag inte så många men kan nog visa de jag har i ett annat inlägg, ska se om jag hinner göra det imorgon. Nu tänker jag iaf försöka sova för ja e helt förskyld och har ont i halsen, kanske feber också. Menmen godnatt på er! :)

Tjenix!

Kategori: Allmänt

Vet hur kul det känns för er att komma hit till min bloggsida och kolla om jag bloggat och inga nya inlägg har kommit. Nu ska jag försöka ändra på det och försöka sätta in åtm 1 inlägg / dag! Kommer knappast att komma ihåg det men jag ska iaf försöka! Har ni nånting som ni skulle vilja att jag skulle blogga om? Kommentera isf i kommentarsrutan! (elr va de nu heter, hehe)

Nu har jag nyss sminkat mej och plattat håret. Ska nämligen och jobba idag från 2-6. Imorgon blir det också jobb från 09:45 - 15:30?, så det blir att bara ta det lungt ikväll. Ska hitta nå kläder att ha på mig ännu och sen ska jag till fammos för att äta. Hoppas också att jag har fått lön idag!! :)