meeea

Födelsedagspresent

Kategori: Allmänt

Beställde precis hem min födelsedagspresent som jag ska få av älskling. :)) ville ha den redan. Brukar alltid vilja ha mina födelsedagspresenter före jag igentligen fyller år. Fyller nämligen år först 2 dagar före jul, alltså 22 december.. jag vet, jätte kuuul. Så ni kanske förstår varför jag redan vill ha presenterna. Har ännu inte kommit på vad jag vill ha av mamma och pappa men funderade lite på en crosstrainer. Såg att dom hade nån billig vid Anttlia. :)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Är redan uppe och klockan e snart 8. Nå, bra att va uppe i tid. Fick veta att älskling ska till Närpes idag och att han ska va där hela helgen så det blir en pojkvänfri helg. Ikväll ska jag kanske va med Noora? iaf ska vi ta en kaffe. :) annars tror jag att jag kommer ta det lungt i helgen. JAA, på söndag blir det hunduställningar i Sejnäjoki. Får se hur det går, ska med våra två killar dit, Pico & Doni. För Doni kommer det säkert att gå bra men tror inte att det kommer gå lika bra med Pico. Nu ska jag fortsätta kolla runt på nätet och koka lite kaffe. Morjens!

Halloween snart

Kategori: Allmänt

Snart är det Halloween! Jag vänttar riktigt mycke, har t.o.m drömt om de haha. 5 november som sakt så blir det Halloween party vid Melody. (visst?) Jag och älskling ska klä ut oss och det ska bli superkul! Själv ska jag va polis och älskling ska va Jason från filmen Fredagen den 13. Jag har redan skaffat polishatten och brillor men behöver ännu en leksakspistol och kanske ett par handbojor. ;D(ska nog ha egna kläder som t.ex nån skjorta och latexbyxor, blir så dyrt att beställa en riktig kostym.)