meeea

Ny kategori!

Kategori: Allmänt

Nu har jag lakt till en ny kategori. Vet inte hur ofta den kommer att få inlägg men ska försöka få så mycket jag hinner och orkar! :)

Hund halsband

Kategori: Sydd av mej!

Igår när jag kom hem hade jag jätte lusst att sy något. Orkade inte börja med något mönster eller nånting svårt så jag plockade fram lädret som hade lämnat av från jackan jag sydde i skolan och gjorde ett hund halsband! :) Den blev inte sååå bra för vi har ju bara en skit symaskin här hemma men helt nöjd blev jag! + att jag satte fast några nitar så den skulle bli lite finare.

vad tycks? :)Blev cambilder på halsbandet, orkade inte söka fram kameran.

Mer jobb

Kategori: Allmänt

Wihuu! Linda ringde mej idag och fråga om jag kan jobba hela nästa vecka, klart att jag svarade JA! :) Ska jobba varje dag från måndag - fredag, lite olika tider förståss men det blir mest 8 timmar per dag, nån dag bara 4. Men jee nu får jag skrapa ihop mer pengar så jag kan köpa en dator åt mej eller kanske skaffa en egen lägenhet? nej det tänker jag nog väntta med, kanske spara ihop till en Great Dane? det skulle iaf vara nice! Fick också jobb tills imorgon, fredag och lördag. Det suger bara lite då jag e så jävla förskyld, måste snyta mej hela tiden och om jag inte gör det nyser jag, ögonen rinner också och halsen och lungorna är inte heller iskick. Måste prova äta nånting som hjälper mot sjukheten, knarkka i mej lite värkmedecin, dricka nånting varmt and so on.


gammal bild.