meeea

Halloween

Kategori: Allmänt

Idag blev det en vilodag men imorgon gym igen! :)
Tänker prova på Hot & relax yoga och före det värma upp på självaste gymmet. Pauliina hänger också på förhoppningsvis!
 
Imorgon blir det att städa hela lägenheten. Ska också handla det mästa vi ska ha till våran fest på lördag (tyvärr, bara inbjudna är välkomna!). På fredag ska vi "pyntta" lägenheten som blir Halloween tema och på lördag göra klart det sista. This is gonna be awesome! Jag och Pauliina började lite smått idag med att klåtta med röd färg på 2 lakan, alla kan väl gissa vad det ska föreställa. Bilder kommer upp på fredag elr lördag elr söndag, höhö, får se, men ska försöka uppdatera mer dom kommande dagarna. Får ha Frida att påminna mig ;)
 
Jaa annars så är det ju igentligen Halloween idag, men för att det är onsdag såå, vem orkar fira den då? och så har dom halloweenparty på Melody på lördag som alla redan vet. Men nej fyfan va jag längtar till lördag! Kommer sekert va stressad för håret kommer ta hela jävla dagen att göra + att jag ska låcka Pauliinas och Emmas hår också. Får bara hoppas att inget skiter sig! Men nåjaa Happy halloween!
 
Bloody hands
 
 

update

Kategori: Allmänt

Bad update again.. sorry.
 
Men kan berätta lite vad jag gjort i helgen.
Fredags blev det lite raggande på i stan med Frida. Åkte runt och sladdade och hade roligt! Hade faktiskt glömt hur roligt det är att bara köra på i stan på kvällarna med bra sällskap.
På lördag var jag chafför åt Noora & Sami. Var till melody en sväng och Dragon men sen körde vi bara på en stund i stan. Superkul kväll fast jag var nykter! :)
Såå altså en nykter helg för mig! Im proud over myself!
I söndags var jag med mamma till Seinäjoki på hundutställningar. Gick ganska bra för Essi och Doni. Förvånadsvärt gick det bättre för Essi! Annars kändes det nästan som att jag hade krabbis på söndag för hade bara sovit 2 jävla ynkliga timmar.. huhhu.
 
Nåjaa.. det va den helgen! Nu kommande helg blir det fest! Halloweenfest vid melody på lördag och det ska bli superkul! Och nu vet jag på pricken vad jag ska klä ut mig till! Blev en classiker, Marilyn Monroe. Måste bara hitta en underkjol till min klänning (så jag inte visar röven) och så ett par vita skor. Det här blir bra och roligt hoppas jag! :) Men nu blir det sovdags. Goodnight blogreaders!
 
 
 

Taggad!

Kategori: Musik & Film

Bara för att jag e taggad för nästa helg!
Kan ni gissa vad jag ska klä ut mig till efter ni hört denna?