meeea

Flitig bloggerska elr?

Kategori: Allmänt

Kukkuu!
Här uppdaterar jag flitigt.. eller hur var det nu igen?
 
Igår blev en nykter kväll fast jag hade tänkt dricka lite grann. Var hos en 'vän' på kvällen och satt och snacka skit med folk, sen förde jag dom till krogen. Efter det hade jag inget att göra så jag åkte hem.
Ikväll vet jag heller inte vart det bär av but i think det blir krogen. KAN hända att det blir nyktert också ifall jag måste va chafför.
 
Har väl inget annat att komma med just nu. Får se om det blir några fler uppdateringar ikväll. Annars Glad påsk!
 

Cuckoo

Kategori: Musik & Film

Vet inte hur jag har fastnat för den här låten men jag gillar den riktigt mycket! Den är inte alls min stil igentligen? Nåjaa, spelas på repeat i mitt huvud iaf!
 
 

Sovit med sötnosarna inatt.

Kategori: Allmänt

Sov hemhemma inatt så steg redan upp vid 7 tiden. Har inte sovit så jätte bra inatt för haft en hund som sovit på mitt huvud, en hund som sovit på min mage och en hund som sovit i fotändan. Vaknade också av att det blev lite gräl mellan 2 av hundarna att vem som ska få sova närmast mitt ansikte. Ojoj dessa sötnosar, ibland blir man faktist lite sur på dem när man inte får sova ordentligt. Älskar dom ändå! 
 
Nu är jag iaf vid lägenheten och vilar lite efter frukost. Senare blir det gym och så skulle jag också behöva gå till butiken och handla lite mat över hälgen.
 
Have a nice day!