meeea

Träningsmotivation nu?

Kategori: Allmänt

Varför är det alltid så (eller åtm oftast) att före jag ska gå och lägga mig får jag en jäkla kick i mig att "NU VILL JAG TRÄNA!"? Varför just nu när jag snart ska krypa ner under täcket.. varför kan inte exakt denna känsla/motivation komma när jag t.ex kommer hem från jobbet eller inte har nånting bättre för mig och sitter och latar mig i nån soffa eller säng. ååååhh. Men imorron, jaa eller jag vågar inte säga nånting. Om jag skriver att "imorgon ska jag träna" blir det ändå inte av.. så nu ändrar vi på dett och så skriver jag hit NÄR jag har tränat. Hehh, får se när det blir... Men nejnej, jag ska iaf försöka lyfta upp röven imorgon! Håll tummarna för mig!!
 
Hittade en gammal bild. Men såhär smal var jag när jag gick på 1an i yrkes. Skulle aldrig våga visa hur min mage ser ut just nu.. och har någon tips på hur man ska få bort en putmage?
 
Det här var på 2an i yrkes, fortfarande helt nöjd med kroppen men sen började det gå mot den sämre sidan. Får faktist riktit motivation av att träna när man ser på gammla bilder hur smal man var då och hur man ser ut nu. Jaa jag tycker inte att jag är föör rund/fet nu men vill få den kropp som jag känner mig bekväm med och det gör jag inte riktigt nu. Sååå, ni kan väl skicka en tränings-motivations-kommentar till mig och tipsa hur jag ska få motivation för träningen igen och så jag klarar att komma till det mål jag vill.